Verkoper modulaire recreatiewoningen

Ben je als verkoper van modulaire recreatiewoningen toe aan een nieuw avontuur? Spring jij met ons mee in het diepe en help je met het opbouwen van een geheel nieuwe tak binnen De Vecht Vastgoed en Ontwikkeling? Ben jij goed in pionieren en ken je de markt van modulaire recreatiewoningen als geen ander? Dan zijn wij op zoek naar jou

De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling heeft een unieke samenwerking opgezet met een producent van modulaire recreatiewoningen. Deze samenwerking is uniek, omdat de levertijden aanzienlijk korter zijn dan de levertijden in de huidige Nederlandse markt. Deze betrouwbare partner die hoogwaardige chalets bouwt, heeft voldoende capaciteit kan daardoor snel leveren. De gemiddelde levertijd van een modulaire recreatiewoning is zo’n 4 maanden. We kunnen wel zeggen dat we daarmee veel sneller kunnen leveren dan anderen. We zoeken nu alleen nog een ervaren verkoper die ze in de markt kan zetten.


Wat ga je doen?
Alles wat je gaat doen, is er nu nog niet. Je staat dus aan de start van iets wat heel groot kan worden. Je krijgt van ons de middelen om snel up and running te zijn. Maar de bal ligt bij jou. Je mag pionieren en ons vertellen waar de beste kansen liggen voor succes. Jij bent de kenner en jij weet hoe je het beste chalets kunt verkopen. Is dit in Nederland bij de grote vakantieparken? Of moeten we juist ons gaan richten op de kleinschalige klanten? Of ligt de markt juist in Frankrijk of Duitsland? Jij bepaalt het en mag er boven op duiken. Met je ervaring en netwerk weet jij als geen ander een vliegende start te maken.

Wat vragen we van jou?
We vragen eigenlijk niet heel veel, behalve dat je veel ervaring hebt in de verkoop van chalets en een breed netwerk hebt, waardoor je snel aan de slag kunt. We vinden het wel belangrijk dat je een bewezen en aantoonbare trackrecord hebt. Als goede verkoper weet je ons te overtuigen, niet alleen met een goed verhaal, maar ook met bewezen successen.

Wie zijn wij?
De Vecht Vastgoed en Ontwikkeling, gevestigd in Slagharen, is een klein jong bedrijf dat enorme ambitie en potentie heeft. We hebben veel verstand van vastgoedontwikkeling en hebben relaties met de ervaren partijen die onze plannen helpen te realiseren. We onderscheiden ons, doordat we hechte samenwerkingen aangaan met ketenpartners die ons snel en kundig ondersteunen. Zo hebben wij alle kennis en ervaring binnen handbereik.

Wat bieden we jou.
Naast een mooi salaris, krijg je de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Denk aan een auto, laptop en telefoon van de zaak. Ook bieden we je een vaste bonus per verkochte chalet. Zo profiteer je extra van je eigen succes.

Hoe verder?
Schrikt deze vacature je niet af, maar krijg je juist enorm veel energie van deze uitdaging? Overtuig ons met een gerichte korte motivatiebrief en CV waarop wij duidelijk kunnen zien dat je voldoet aan onze eisen.

Je sollicitatie en/of eventuele vragen, kun je sturen naar info@devechtvastgoed.nl. Marcel Bakker, mede eigenaar, is je contactpersoon bij deze vacature!