Over ons

De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling

De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling is opgericht in 2019. Vanaf het begin is De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling bezig geweest met het (her) ontwikkelen van residentieel vastgoed in de omgeving Hardenberg. Heden bevinden de projecten van De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling zich door heel het land. De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling bestaat uit jonge enthousiaste en gedreven medewerkers die dag en nacht klaar staan om de klant te woord.

Onze klanten variëren van particulieren, gemeentes tot aan investeerders en ondernemers. Wij staan daarom ook altijd open, om onder het genot van een goede kop koffie, te brainstormen over toekomstige projecten met eventuele opdracht gevers. Wat De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling belangrijk vindt is dat het niet alleen bouwt maar ook creëert. Hierbij werken wij samen met betrouwbare lokale partners waar wij de afgelopen jaren een band mee hebben gecreëerd.

Over ons

Visie

De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling streeft naar een Nederland waar iedereen de keuze heeft tussen kopen of huren. De Vecht vastgoed & ontwikkeling komt hierin tegemoet om zowel te bouwen voor de verkoop, als voor de verhuur, waardoor we niet alleen nu waarde creëren voor klanten maar ook voor de lange termijn. Dit alles doen we met het oog op de toekomst, waarin we gebruik maken van duurzame materialen voor het bouwen van zowel ecologisch duurzaam vastgoed als economisch duurzaam vastgoed.

Partners

De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling werkt vanaf het begin al met lokale en betrouwbare partners om de ontwikkelingen zo soepel mogelijk laten te verlopen. Onze partners worden gekozen op hun kwaliteit, communicatie en integriteit. Hierdoor kan De Vecht Vastgoed & Ontwikkeling snel en efficiënt werken.